Loading...

Oivalluttavalla ja tarvelähtöisellä otteella mukaansatempaavaa liikevoimaa

Monessa eri maassa asunnut, opiskellut ja työskennellyt Tuija on varhain oppinut, että ihminen on sekä vahvin, että heikoin lenkki. Hän on käytännön kautta oivaltanut, että vuorovaikutuksellaan voi hallita ja ratkaista tilanteita voitokseen. Tuija on valmentanut asiakaspalvelua, myyntiä ja niiden johtamista sekä B2B, että B2C organisaatioiden parissa vuosien ajan. Hänellä on laaja valmennuskokemus liike-elämästä ja sen muutoksista yhdistettynä käytännönläheiseen osaamiseen ihmisen käyttäytymisestä.

”Olen loputtoman kiinnostunut siitä, mitkä tarpeet ohjaavat kykyämme johtaa itseämme ja miten esimiehenä ja johtajana ymmärrämme uuden aikakauden vaatimusten vaikutuksen ihmisiin.”

Tuijalla on vankka ymmärrys uuden aikakauden tuomista vaatimuksista ainutlaatuisen palvelukokemuksen tuottamiseen ja sen johtamiseen. Hän kouluttaa selkeästi ja silti vauhdikkaan mukaansatempaavasti – koulutuksesta lähdet pää täynnä uutta, innostavaa tietoa ja työkalupakki pursuen uutta kokeiltavaa!

”Olen asiakkaan mukana muuttamassa vision ja strategian mukaansatempaavaksi liikevoimaksi. Minimoidaan muutoksissa stressikäyttäytyminen ja suunnataan energia oikeisiin asioihin ja tuloksiin. Valmennuksessa työskentelemme yhdessä, vapautamme potentiaalin, innostuksen ja ideat, jotka uinuvat tulipalojen sammuttamisen takana. Käytännön esimerkit tuovat sitä konkretiaa, jonka avulla uudet asiat istuvat sujuvasti arjen työskentelyyn, oli sitten kyse johtamisesta, tiimityöskentelystä, myynnistä tai kouluttajien valmentamisesta.”

Tulkkauksen ja kääntämisen maisteritutkinnon lisäksi Tuijan valmennusosaamista tukevat:

  • Sertifioitu Disc-menetelmän valmentaja
  • Sertifioitu PCM-menetelmän valmentaja
  • Sertifioitu Enneagram-menetelmän valmentaja
  • Sertifioitu Life Coach valmentaja
Simple Share Buttons
Simple Share Buttons