Loading...

Johda motivaatiota niin tulokset seuraavat perässä

Käyttäytymistieteet tuovat meille jatkuvasti uutta ja syvällisempää tietoa ihmisten motivaatiosta. Organisaatioiden ulkopuolinen maailma muuttuu ja monimutkaistuu vauhdilla ja uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii joustavuutta, rohkeutta ja ennen kaikkea kykyä saada kaikki mukaan. Motivaation johtaminen on yksi tärkeimmistä aiheista kaiken kehittämisen ja uudistamisen yhteydessä.

Olen loputtoman kiinnostunut meistä ihmisistä, siitä mitkä tarpeet ohjaavat kykyämme johtaa itseämme ja miten esimiehenä ja johtajana ymmärrämme uuden aikakauden vaatimusten vaikutuksen ihmisiin. Minulla on pitkä ja laaja valmennuskokemus liike-elämästä ja sen muutoksista yhdistettynä käytännönläheiseen osaamiseen ihmisen käyttäytymisestä.

Olen asiakkaan mukana muuttamassa vision ja strategian mukaansatempaavaksi liikevoimaksi. Minimoidaan muutoksissa stressikäyttäytyminen ja suunnataan energia oikeisiin asioihin ja tuloksiin. Valmennuksessa työskentelemme yhdessä, vapautamme potentiaalin, innostuksen ja ideat, jotka uinuvat tulipalojen sammuttamisen takana.

Käytännön esimerkit tuovat sitä konkretiaa, jonka avulla uudet asiat istuvat sujuvasti arjen työskentelyyn, oli sitten kyse johtamisesta, tiimityöskentelystä, myynnistä tai kouluttajien valmentamisesta.

Lisätään yhdessä kollektiivista innovatiivisuutta!

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons