Tietoisesti paremmaksi

– on perustavanlaatuinen Completolainen ajattelutapa. Jokaisessa kohtaamisessa, valmennuksessa asiakkaittemme kanssa kehitämme osallistujia tietoisesti paremmiksi!

Valmentajaverkostosta aina oikea osaaja

Verkostossamme on ammattivalmentajia, joilla on spesifiä liiketoimintaosaamista sekä vahva ja syvällinen käytännön osaaminen Completon osallistaviin valmennustapoihin etä- ja lähivalmennuksissa. Valmentajillamme on erilaisia taustoja työelämästä ja substanssiosaamista eri aloilta, joten verkostostamme löytyy aina sopiva osaaja kaikkiin kehittämis-, valmennus-, muutos-, koulutus- ja coachingtarpeisiinne.

Completolaiset ovat pitkänlinjan ammattilaisia, inhimillisiä mutkattomia ihmisiä. Heitämme rohkeasti, jämäkästi ja empaattisesti persoonamme peliin. Ja se, jos mikä innostaa ja rohkaisee ihmisiä mm. ymmärtämään paremmin työnsä merkityksen sekä analysoimaan omaa toimintaansa niin yksilö- kuin työryhmätasoilla. Olemme ylpeitä synnyttäessämme koulutuksissa uudenlaista, kestävää motivaatiota.

Etsitään teille sopivat ratkaisut!

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soita +358 40 511 9135.

Tapamme työskennellä

Jokainen kehityshanke ja yhteistyöprosessi ovat ainutlaatuisia. Valmentaja perehtyy organisaation strategiaan, tavoitteisiin, toimintaympäristöön ja hankkii riittävän syvällisen ymmärryksen ja kokonaiskuvan organisaation ja henkilöstön vahvuuksista ja haasteista. Näin varmistetaan, että itse valmennusprojektissa työskennellään mahdollisimman konkreettisella ja käytännönläheisellä tasolla ja että käytettävät esimerkit ovat suoraan linkitettävissä organisaatioon ja koulutettavien arjen tilanteisiin.

Valmennamme osallistavin menetelmin ja oivalluttavalla tavalla. Valmennusten sisältö ja työkalut ovat ratkaisukeskeisiä, käytännönläheisiä ja näin siis heti arkeen vietävissä.

Sitoudumme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja tuloksiin. Sovimme jokaiselle yhteistyöprosessille selkeät strategiasta johdetut tavoitteet ja mittarit, joilla valmennusten vaikuttavuutta ja tavoitteiden toteutumista seurataan.

Completo yrityksenä

Completo Consulting Oy on tulokselliseen ja käytännönläheiseen valmentamiseen, osaamisen kehittämiseen ja coachingiin erikoistunut yritys, joka on perustettu 2004. Työskentelemme johtamisen ja esimiestyön, myynnin ja asiakaspalvelun sekä työyhteisöjen kehittämisen alueilla. Kaiken toimintamme tavoitteena on vahvistaa asiakasyrityksemme menestystä. Valmennamme ihmisiä onnistumaan ja yrityksiä menestymään!

Valmennamme sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä lupaamme?

Työskentelemme ja valmennamme aina konkreettisesti oivalluttaen ihmisiä. Tietoisesti paremmaksi -merkitsee meille sitä, että ihmisten ammatillinen ja henkinen kasvu kulkevat käsi kädessä.

Tietoisena omasta itsestään ja työympäristöstään, ihmisten henkilökohtainen kehittyminen ja kasvu tuottavat aina liiketoiminnallista tulosta. Tämä on meidän lupauksemme sinulle!

Ota yhteyttä

Kouluttaja tai valmentaja? Liity mukaan verkostoon!

Hyvä valmentaja, kouluttaja tai coach!

Verkostovalmentajiemme joukkoon mahtuu uusia osaajia. Haluatko mukaan valmentamaan Completon arvostetuilla valmennustavoilla ja itsenäisesti huolehtimaan asiakkaittemme valmennusprojekteista? Completon tiimissä onnistut ja osaamisesi kasvaa.

Ota yhteyttä Satu Wellingiin (ent. Pitkämäki),