COACHING JA MENTORING MODUULIT

Toteutettavissa myös virtuaalisesti.

1. COACHING

Completon Coaching on tehokasta täsmäopastusta erityisesti johtajille, esimiehille, sekä muille erityishaasteiden edessä oleville avainhenkilöille ja pienryhmille.

Tutustu

2. MENTOROINTIOHJELMA

Completon mentorointiohjelma on kustannustehokasta osaamisen johtamista moneen tilanteeseen. Avataan yhdessä väylä hyödyntää yrityksenne arvokas aineeton tieto.

Tutustu

1. Coaching

Completon Coaching on ohjausta erityisesti johtajille, esimiehille, sekä muille erityishaasteiden edessä oleville avainhenkilöille ja pienryhmille. Oletko esimerkiksi vastikään saanut lisää alaisia tai ovatko työtehtäväsi laajentuneet? Uudet haasteet edellyttävät vanhan ajatusmaailman karistamista ja uusiin ajatuksiin ohjaamista.

Completon coacheilta saat täsmäopastusta juuri siihen, mihin sitä eniten tarvitset. Ota yhteyttä, kynnys on matala. Coachauksesta hyötyy miltei jokainen.

Hyödyt pähkinänkuoressa

 • Saat täsmäopastusta haasteisiisi

 • Opit henkilökohtaisesti ja tehokkaasti suoraan ammatticoachilta

 • Ratkotaan solmut nopeasti, jotta pääset käyttämään vahvuuksiasi

 • Saat nopeasti otteen uusista tehtävistä ja pääset keskittymään oleelliseen

Ota yhteyttä

2. Mentorointi

Mentoroinnin mahdollisuuksia ja monikäyttöisyyttä yrityksenne henkilöstön kehittämisessä ja työn mielekkyyden lisäämisessä ei kannata ohittaa! Olipa kyseessä perinteinen mentorointi tai vaikkapa eläkkeelle jäävien hiljaisen tiedon siirtäminen, Completon mentorointiohjelmasta löytyy ratkaisu näihin tilanteisiin.

Mentorointi, eli seniorin hyödyntäminen juniorin opastajana ja tukena, on liian harvoin käytetty osaamisen jakamisen muoto. Avaamme kanssanne väylän hyödyntää arvokas aineeton tieto mentoroinnin kautta.

Mentorointi on kustannustehokas kaksisuuntainen prosessi, jossa sekä aktorit (mentoroitavat) että mentorit saavat omaan työhönsä uusia näkökulmia ja sisältöä.

Completon mentorointiohjelmassa sekä aktoreita että mentoreita koulutetaan koko mentorointiohjelman ajan. Toimimme HR- henkilöstön tukena mentorointiohjelman suunnittelussa ja läpiviennissä, tai vastaamme tarvittaessa koko mentorointiohjelman organisoinnista alusta loppuun.

Completon mentorointiohjelma räätälöidään aina organisaation tarpeisiin, joten kutsu asiantuntijamme paikalle, niin kartoitetaan tilanne!

Mentoroinnin aihealueita

 • Oppimisen ohjaamisen taidot
 • Erilaisten oppimistyylien hallinta
 • Oppijan vahvuuksien kautta ohjaaminen
 • Asiantuntemuksen välittäminen
 • Vastuun ja motivoituneisuuden ymmärryksen siirtäminen

Hyödyt pähkinänkuoressa

 • Kustannustehokas tapa hyödyntää yrityksen kumulatiiviinen osaaminen
 • Mentorointikoulutusten avulla mentorointiprosessi pysyy raiteilla ja tehokkaana
Ota yhteyttä