Verago

Verago on nopeasti kasvanut yritys. Kumppani ja omistaja Kari Vierikka on toisen partneriomistajansa kanssa ottanut isoja ja nopeita askelia menestykseen. Iso ja nopea kasvu voi olla vaikeaa hallita, mutta Verago on onnistunut siinä hienosti.

Viisas johtaja hakee näkemystä ja sparrausta joskus myös muualta. Jos haluaa kehittyä ja kasvaa, ei kannata kuvitella löytävänsä kaikki vastaukset itse. Viisas johtaja hioo näkemyksiään aika ajoin sopivan kumppanin kanssa.

Kari: ”Näin teimme mekin, yhdessä Completon johtajuuscoachin kanssa. Pohdimme johtajuutta meillä, parasta johtamistapaa meillä nopean ja jatkuvan kasvun tueksi. Pohdimme kuinka motivoida henkilöstöä parhaisiin suorituksiin, kuinka johtaa riittävän jämäköitä suuntaviivoja antaen ja kuinka paljon ja miten antaa asiantuntijoille oma vapautensa. Olemme huomanneet, että asiantuntijaorganisaatiossa on paitsi älykkäitä yksilöitä, myös voimakkaasti omaan näkemykseensä nojaavia osaajia. Yrityksenä meidän on kuitenkin löydettävä yhteiset päätökset ja suuntalinjat. ”

Completon ja Veragon yhteistyö ei ollut pitkä rupeama, mutta löysimme sen puitteissa juuri ne vastaukset joita etsimme. Jatkamme yhteyden pitämistä ja tarvittaessa istumme uudelleen tärkeiden asioiden äärelle.

CASE: Medix Biochemica

Medix Biochemicalla lähdettiin liikkeelle onnistuneiden kehityskeskustelujen valmiuksista.

LUE LISÄÄ

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons