Wärtsilä

Wärtsilä kehittää sisäisten seminaariensa antia valmentautumalla hyvien presentaatioiden pitämiseen. Kehitämme useiden satojen ihmisten tilaisuuksien esitysten pitämisen lisäksi seminaarin yhteisen viestin kokonaisuutta ja tavoitteellisuutta.

Wärtsilän power plant liiketoiminta on maailmanlaajuisena kasvavaa tulevaisuuden liiketoimintaa. Wärtsilä haluaa vahvistaa sisäisen tiedon ja osaamisen jakautumista tavalla joka samalla vahvistaa strategista ymmärrystä ja tahtotilaa.

Completo valmentaa lähes jokaista seminaarin puhujaa ja seminaareja on useita vuodessa. Valmennuksen tavoitteena on paitsi tuoda tietoa myös tehdä se kiinnostavalla tavalla fokusoiden esityksen tuomaan ydinviestiin hukkumatta informaatiotulvaan.

Presentoijat harjoittelevat myös esiintymistä, tarkoitus on että jokainen voi esiintyä oman persoonansa kautta, luontevasti. Valmentaja sparraa jokaista, jotta esiintyjät voivat kokea olevansa mukavuusalueellaan esiintymistilanteessa huomimatta suuresta yleisöstä tai vieraasta kielestä, jolla presentaatiot pidetään.

Koko seminaareja järjestävä tiimi on saanut paljon palautetta näiden muutaman valmennusta järjestettyjen vuosien aikana jatkuvasta kehittymisestä, selkeästä johtamisviestistään ja suorastaan loistavista presentaatiosta!

CASE: Gustav Paulig

Valmennuksen ollessa näin laajaa päästiin sillä kehittämään koko talon sisäistä neuvottelukulttuuria, sen tehokkuutta ja selkeää rakennetta.

LUE LISÄÄ

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons